Official Show Schedule

Saturday 7/25/2015:
 
9:45 AM Registration begins. Admittance to the theater area
10:00 Bill Borsari – Start of show (15 min)
10:15 Ron Nicholson + Joe Decuir  (1 hour)
11:15 RJ Mical ( 30 min)
 
11:45 break (1.15 hours)
 
1:00 Jim Mackraz (30 min) 
1:30 Peter Cherna + Spencer Shanson (30 min)
2:00 Colin Proudfoot (30 min)
2:30 Allan Havemose (30 min)
 
3:00 break (1 hour)
 
4:00 Trevor Dickinson (30 min)
4:30 Arne Blix + Hogne Titlestad (30 min)
5:00 Bill Borsari – end of speaker Saturday program
5:30 Exhibit Hall Close
 
5:30 Banquet reception start
6:30 Banquet seating begin
7:00 Banquet program starts 
10:00 Banquet program ends
 
Sunday 7/26/2015:
 
Open Doors, 9:30 
10:00 Viva Amiga (90 min) 
11:30 Q&A Zach Weddington (15 min)
 
11:45 hour Break 
 
1:00 PM Friend OS 1 HR  Deep Dive 2 PM
2:00 PM Steven Solie (30 min)
2:30 PM Perry Kivolowitz  + Eric Lavitsky (30 min)
3:00 PM Joe Torre (30 min)
4:30 PM Closing remarks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Premium Sponsors

Premium Sponsors
amigaforever.com